Mesajul naționaliștilor români pentru eurocrații prezenți la summit-ul de la Sibiu: EUROPA NOASTRĂ NU ESTE UNIUNEA VOASTRĂ!

Cu prilejul celebrării Zilei Independenţei României, naționaliștii români îşi exprimă recunoştinţa faţă de marele român Mihail Kogălniceanu, cel care pe 9 mai 1877 proclama independenţa de stat a României în Adunarea Deputaţilor, şi faţă de cei peste 10.000 de eroi ai Armatei Române care au făcut sacrificiul suprem pentru atingerea acestui ideal naţional.   Să … Citește mai multMesajul naționaliștilor români pentru eurocrații prezenți la summit-ul de la Sibiu: EUROPA NOASTRĂ NU ESTE UNIUNEA VOASTRĂ!

Sibienii nu trebuie să se panicheze

Pentru siguranța orașului s-au luat toate măsurile de siguranță față de oficialități cât și față de cetățeni. Pentru summit-ul de la Sibiu, au fost luate măsuri de securitate ale spațiului aerian. Vor fi folosite aeronave ale MApN, MAI si SRI, precum și o dronă pentru monitorizarea din aer a zonei centrale a orașului. Purtător de … Citește mai multSibienii nu trebuie să se panicheze

ATENȚIE! Sâmbăta viitoare, în 18 mai, vor fi câteva restricții de trafic!

Competiția ciclistă CRITERIUL PRIMĂVERII, inițiată de Consiliul Județean Sibiu, în cadrul Programului Mișcare pentru sănătate, CONTINUĂ! Ajunsă anul acesta la cea de-a șaptea ediție, concursul se va desfășura sâmbătă, 18 mai 2019, , între orele 10 – 12.30, pe traseul deja cunoscut, în lungime de 19 Km: STARTUL FESTIV va începe la ORA 10.10 din … Citește mai multATENȚIE! Sâmbăta viitoare, în 18 mai, vor fi câteva restricții de trafic!

KEVADTORM 2019 – Exerciţiu de amploare al rezervei armatei estoniene, la care asistă un reprezentant AORR

În această săptămână are loc în Estonia exerciţiul Kevadtorm 2019 (Furtună de primăvară, în traducere), care presupune o mobilizare masivă, inclusiv a rezerviştilor. AORR este reprezentată prin colonelul (r) dr.Crăișor-Constantin IONIȚĂ. Mai jos puteţi vedea câteva imagini din timpul vizitei la o unitate de artilerie, preluate de la armata estoniană. Mai multe imagini de la Kevadtorm … Citește mai multKEVADTORM 2019 – Exerciţiu de amploare al rezervei armatei estoniene, la care asistă un reprezentant AORR