aorr academia-nationala-bodyguard vulcanizare vulcanizare
assault

În dimineața zilei de 30 noiembrie, un bărbat de 26 de ani din Șelimbăr, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum și pe baza consumului excesiv de alcool, a spulberat doi bărbați de pe trotuar. Înainte de a lovi pe cei doi bărbați, acesta a luat sensul giratoriu, un container de haine și un autoturism parcat regulamentar. Teribilul accident s-a produs la ora 05.40 pe Bd M. Viteazu din Municipiul Sibiu. Testat cu aparatul etilotest, acesta a arătat valoarea de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Inconștientul după ce aproape a ucis doi bărbați, pe cel mai grav la târât circa 50 de metri până la mașină, motivul doar de el știut. Văzând că ușile autoturismului nu se deschid, a început să lovească autoturismul cu capul și picioarele. Mai mulți trecători văzând isprava pe care a comis-o, i-au explicat că nu este bine ceea ce face, motiv pentru care acesta a sărit la bătaie. Potrivit surselor, șelimbăreanu este extrem de agresiv când bea, ba chiar sparge tot prin casă.

Cert este că circul continuă la spital, vinovatul ținând o armată de oameni drepți în fața sa fiindcă așa este legislația, prea blândă cu criminalii zilei de mâine.

,,La fața locului ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj Smurd in municipiul Sibiu, Blvd.Mihai Viteazul la un accident rutier, un autoturism a accidentat doi pietoni.
S-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane implicate.
Un bărbat de aproximativ 39 de ani cu traumatism cranio-cerebral si suspiciune fracturi a fost transportat la UPU Sibiu de către echipajul Smurd.
Celălalt pieton fost transportat la UPU Sibiu de echipaj SAJ Sibiu”. A declarat reprezentantul ISU Sibiu.

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 

Detectiv Sibiu

 

https://www.instagram.com/p/B5ehyMRFDk6/?igshid=qmgo2pufwskl

Give a Comment