aorr academia-nationala-bodyguard vulcanizare vulcanizare

În cursul zilei de ieri, 19 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani au efectuat 3 percheziții pe raza municipiului, dintre care una domiciliară și două la punctele de lucru ale unei societăți comerciale, având ca obiect de activitate comercialiazarea de electronice și service GSM.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada noiembrie 2020 – ianuarie a.c., un bărbat, de 22 de ani, ar fi pătruns prin efracție în mai multe locuințe din municipiul Focșani, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (electronice).

De la locațiile vizate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, bunuri ce sunt susceptibile a proveni din activitatea infracțională dar și bunuri a căror proveniență nu a putut fi justificată.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice care au constatat în flagrant o infracțiune privind instalarea pe sisteme de calcul a programelor pentru calculator fără licență, faptă prevăzută și pedepsită de Legea 8/1996.

Totodată, a fost documentată activitatea infracțională a bărbatului de 22 de ani, din județul Constanța, cercetat în stare de arest preventiv în cauză.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Give a Comment