aorr academia-nationala-bodyguard vulcanizare vulcanizare
masina-politia-rutiera

În data de 08 iunie 2021, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a depistat un bărbat de 38 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de peste 7 ani, bărbatul în cauză fiind principal suspect într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

În fapt, în seara de 19 mai 2021, Poliția Capitalei – Secția 7 Poliție a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că a aflat de la fiica sa, minoră, că fosta sa soție este lipsită de libertate în mod ilegal, la o adresă necunoscută, într-un județ din apropierea Bucureștiului, de către actualul ei partener

Imediat au fost declanșate activități de urmărire penală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „Lipsire de libertate în mod ilegal”.

În urma probatoriului administrat în cauză și exploatând cu operativitate informațiile obținute, în dimineața de 20 mai s-a conturat ipoteza că persoana lipsită de libertate s-ar afla într-un imobil din sectorul 2 al municipiului București, concubinul său fiind un bărbat aflat în urmărire, pe numele său existând un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea.

Imediat s-au constituit mai multe echipe de intervenție, într-un apartament din imobilul în cauză fiind găsită femeia de 36 de ani, împreună cu mai multe persoane, toate fiind conduse la sediul Secției 7 Poliție pentru audieri.

Simultan, din blocul respectiv au ieșit doi bărbați, unul dintre ei fugind la vederea polițiștilor și urcând într-un autoturism aflat în apropiere. În pofida somațiilor, acesta a demarat în viteză, a acroșat o mașină de poliție și a reușit să părăsească zona.

Unul dintre agenții de poliție a executat un foc cu arma din dotare către anvelopele spate ale autoturismului, concomitent cu folosirea somației ,,Stai poliția”, dar vehiculul a continuat să ruleze.

În același context al acțiunii organizate de Serviciul Investigații Criminale, ieri a fost depistată și o femeie, de 45 de ani, din aceeași familie, care se sustrăgea punerii în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Ambele persoane au fost încarcerate.

În continuarea activităților pentru găsirea celui în cauză, la data de 08 iunie acesta a fost depistat, în București.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Give a Comment