aorr academia-nationala-bodyguard vulcanizare vulcanizare
assault

Acţiune cu efective suplimentare la Cugir

Polițiștii din Cugir au organizat o acţiune cu efective mărite, în oraș. Au fost legitimate 158 de persoane, controlate 28 de autovehicule și au identificate 5 persoane bănuite de săvârșirea de fapte penale.

La data de 28 noiembrie 2019, Poliția Orașului Cugir a organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza oraşului, în scopul creşterii siguranţei publice, prevenirii şi combaterii infracţiunilor şi prevenirii accidentelor rutiere.

La acţiune, alături de poliţiştii din Cugir au participat polițiști ai Serviciilor Rutier și  Investigare a Criminalității Economice precum și polițiști locali.

Au fost legitimate 158 de persoane și au fost controlate 28 de autovehicule.

Au fost constatate 40 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 14.545 lei, au fost reținute 3 permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

Polițiștii au pus în executare un mandat care l-a vizat pe un bărbat condamnat la închisoare și au identificat 5 persoane care sunt bănuite de săvârșirea unor infracțiuni.

Față de una dintre persoane, polițiștii au luat măsura reținerii.

 

Exemple:   

 

Polițiștii de investigații criminale i-au identificat pe doi tineri, de 16 și 17 ani, din Cugir care sunt bănuiți de furt calificat.

Se pare că, în data de 19 noiembrie cei doi ar fi pătruns, prin efracție, în apartamentul unei femei din Cugir și ar fi sustras mai multe produse electronice, un parfum și alte bunuri personale.

O parte din bunuri au fost recuperate, iar polițiștii l-au reținut pe minorul de 17 ani, urmând ca în cursul zilei de azi, 29 noiembrie, să fie prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru recuperarea integrală a prejudiciului și pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi minori.

Tot ieri, 28 noiembrie, polițiștii de investigații criminale din Cugir au identificat un bărbat de 35 de ani, din Cugir care împreună cu o minoră de 16 ani, din oraș ar fi tâlhărit un vârstnic.

Se pare că, la data de 23 iunie 2019, cei doi l-ar fi abordat pe un bărbat de 85 de ani, din Cugir, sub pretextul că doresc să-l ajute să ajungă acasă.

Vârstnicul ar fi acceptat ajutorul, iar odată ajunși în locuință, tânăra l-ar fi ținut de vorbă, iar bărbatul i-ar fi sustras, dintr-un dulap, suma de 4.000 de lei. Pentru a-și asigura scăparea, cei doi l-ar fi împins pe bătrân.

Sunt cercetați pentru tâlhărie calificată.

Tot în cadrul acțiunii desfășurate ieri, polițiștii de investigații criminale l-au identificat pe un minor d 17 ani, din oraș, care este bănuit că în noaptea de 31.10/01.11.2019 ar fi furat un covor, în valoare de 700 de lei, lăsat în scara unui bloc.

Covorul a fost recuperat și restituit păgubitei, iar minorul este cercetat pentru furt calificat.

Acţiune cu efective suplimentare la Aiud

 Poliţiştii din Aiud au organizat o acţiune cu efective mărite, în municipiul Aiud şi pe raza de competenţă a Secţiei de Poliţie Rurală Aiud. Au fost identificate 6 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni.

La data de 28 noiembrie 2019, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud şi Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Aiud precum şi în localităţile rurale arondate, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, care i-au sprijinit pe polițiștii din Aiud pentru punerea în executare a unor mandate de aducere.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost verificate 28 de autovehicule, legitimate 44 de persoane și au fost constatate 6 infracțiuni din care 5 în flagrant delict.

Exemple:

 

Polițiștii din Stremț l-au depistat pe un bărbat de 63 de ani, din comună, în timp ce tăia arbori nemarcați de organele silvice, de pe un teren situat în extravilanul comunei.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere fără drept de arbori.

În jurul orei 18,30, pe DJ 107E în, localitatea Băgău, comuna Lopadea Nouă, polițiștii Secției 3 Poliţie Rurală Aiud l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din Ciumbrud, în timp ce conducea un tractor fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,67 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de tractorist, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ordin provizoriu de protecție

 

Polițiștii din Baia de Arieș au emis ordin de protecție provizoriu față de un tânăr care și-a agresat fosta concubină. Acesta s-a ales și cu dosar penal pentru violență în familie.

În data de 28 noiembrie 2019, Poliția orașului Baia de Arieș a fost sesizată de către o tânără de 25 de ani, din Baia de Arieș, cu privire la faptul că a fost agresată de fostul concubin, un tânăr de 24 de ani, din comuna Sălciua.

Polițiștii au stabilit că, în noaptea de 15/16 noiembrie 2019, pe fondul unor discuții contradictorii, tânăra ar fi fost amenințată și lovită de către fostul său iubit, suferind leziuni pentru a căror îngrijire nu a solicitat asistență medicală.

Față de agresor, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și au emis un ordin de protecție provizoriu prin care s-a dispus obligativitatea acestuia de a nu se apropia de fosta sa concubină la o distanță mai mică de 100 de metri.

 

Amplasarea radarelor în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie 2019

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac

 

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Give a Comment