aorr academia-nationala-bodyguard vulcanizare vulcanizare

AMPLE ACȚIUNI DE PREVENIRE ȘI LIMITARE A INFECTĂRII CU VIRUSUL COVID 19

 

Pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid 19, sub coordonarea prefectului județului Sibiu, începând din data de 3 iulie a.c., structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali  desfășoară ample acțiuni de verificare a  respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă

Acțiunile se desfășoară îndeosebi în zonele aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri, terase, precum și în trafic, fiind vizat transportul în comun.

Cu ocazia activităților desfășurate în seara zilei de 3 iulie a.c., la nivelul județului Sibiu, au fost verificate 126 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate. Doi operatori economici au fost depistați nerespectând măsurile de diminuare a impactului riscurilor, conform Legii nr. 55/2020, cele două societăți fiind sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei.

De asemenea, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.  61/1991.

În total, în urma activităților desfășurate, au fost aplicate 84 de sancțiuni contravenționale în valoare de 15.000 de lei.

Acțiunile continuă zilnic pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Give a Comment