12, 5 și 4 ani pentru criminalii de la Mediaș

Instanţa a decis ca M. R., interlopul din Alba care l-a înjunghiat pe Marius la Mediaș, să fie condamnat la 12 ani şi patru luni de închisoare.

P. A., tânărul filmat în timp ce îl loveşte cu piciorul în cap pe tânărul ce fusese deja înjunghiat de Rusu, a fost condamnat la 5 ani de închisoare.

De asemenea, instanţa l-a condamnat şi pe O. O, cel care l-a lovit cu pumnii pe Marius, la patru ani şi două luni de închisoare.

Decizia Tribunalului Sibiu nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Crima care a îngrozit România, la începutul acestui an, a pornit de la un scandal izbucnit într-un club din Mediaş , acolo unde interlopul M.R., eliberat din închisoare în baza recursului compensatoriu, petrecea cu câţiva prieteni.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 12 spre 13 ianuarie 2019, puţin după miezul nopţii.

Scene asemănătoare și la Sibiu

Așa cum bine se vede, siguranța cetățeanului sibian este pusă grav în pericol. În data de 07.11.2019 în jur de 8 persoane cu un microbuz înmatriculat în Județul Cluj au strigat adunarea într-o stație PECO pentru a porni un război cu una din familiile rivale de pe str. Oltețului din Municipiul Sibiu. În ajutorul acestora au venit diferite autoturisme din toate colțurile orașului pentru reglarea conturilor.

Tinerii, de o violență ieșită din comun au atacat primul autoturism ieșit în cale, ghinionul acestora fiind că în autoturism erau jurnaliștii Ziua Online, iar pe numele agresorilor a fost depusă o plângere penală pentru distrugere.

După ce au aruncat cu bolovani în autoturism și lovindu-l cu pumnii și picioarele producând doar pagube materiale, grupul violent s-a deplasat pe str. Oltețului unde au transformat tot locul într-un iad.

Gușterița în plin război – Sibiul sub teroarea topoarelor, săbiilor și cuțitelor – jurnaliști atacați

Video cu crima de la Mediaș M.P. sursa Youtube.

Crima de la Mediaș. Înjunghiat de 11 ori, a murit sub ochii tatălui său! Părintele a jurat răzbunare VIDEO

  • 82
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar