13 Septembrie Ziua Pompierilor din Romania

13 Septembrie Ziua Pompierilor din Romania

 

În data de 13.09.2020, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea va sărbători 172 de ani de când compania de pompieri comandată de căpitanul Pavel Zăgănescu s-a ridicat, cu un curaj exemplar, împotriva trupelor turceşti venite să înăbuşe Revoluţia din 1848. Totodată, va fi marcată şi sărbătorirea a 12 ani (26.09.2008) de la înfiinţarea Serviciul Mobil de Reanimare şi Descarcerare în judeţul Vâlcea (S.M.U.R.D.)

Cu acest prilej, între orele 10.00 – 13.00, cetăţenii vor putea vizita Detașamentul de Pompieri Râmnicu Vâlcea – Strada Decebal nr. 7 și Detașamentul de Pompieri Drăgășani – strada Nucilor nr.1. Vizitatorii vor avea posibilitatea să afle detalii cu privire la specificul armei şi a tehnicii din dotare. Accesul se va face pe baza unui act de identitate, iar în incinta locațiilor se vor respecta măsurile de prevenire și combatere a contaminării cu noul coronavirus SARS Cov -2.

Festivitatea militară se va desfășura în data de 14.09.2020 numai cu angajații inspectoratului. În cadrul festivității se va prezenta semnificaţia „Zilei de 13 Septembrie – Ziua Pompierilor din România”. Ulterior se vor recompensa cadrele care s-au remarcat pe parcursul anului.

 

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar