2 sibience arestate pentru furt din magazine

Două femei sunt cercetate penal / sunt bănuite de furt din societăți comerciale

În cursul zilei de ieri, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au reușit documentarea activității infracționale și depistarea a două persoane de sex feminin bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt din diferite societăți comerciale.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au stabilit faptul că în perioada 03 – 17 august a.c., cele două persoane de sex feminin (în vârstă de 26 și 27 de ani, ambele domiciliate în municipiul Sibiu), ar fi sustras din 3 societăți comerciale situate într-un centrul comerciale din municipiul Sibiu, mai multe articole vestimentare și electrocasnice de bucătărie, cauzând un prejudiciu total de aprox. 2.400 de lei.

Împotriva femeii în vârstă de 27 de ani s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentată astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, cu propunere de luare a unei măsuri legale. Cu privire la cea de-a doua femeie, cercetările continuă în vederea depistării și dispunerii unei măsuri legale.

Cercetările continuă de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în forma continuată.

 

 

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar