953 alături de sibieni – Sănătatea și igiena contează

Împreună de o viață – TAXI 953

Marius Coman, reprezentant al firmei de TAXI 953, a vorbit despre o serie de măsuri absolut necesare pentru prevenirea răspândirii coronavirusului pe raza Municipiului Sibiu. Reprezentantul firmei de TAXI a declarat pentru Ziua Online că după fiecare cursă efectuată, taxiurile sunt obligate să dezinfecteze uşile, în caz contrar sancţiunile sunt drastice.

,,Ținând cont că suntem cea mai veche firmă de TAXI de pe raza Municipiului Sibiu, dorim să fim în slujba cetățeanului ca până acuma și la bine și la rău. Prioritatea noastră este să prevenim pe cât posibil răspândirea virusului, pentru noi clienții contează. Taximetristul este obligat după fiecare cursă să dezinfecteze maşina. Acum nu mai vorbim de recomandări, vorbim de nişte măsuri şi cine nu respectă poate rămâne chiar şi fără locul de muncă”, a relatat pentru Ziua Online Marius Coman.

Domnul Marius Coman spune că oamenii au reacţionat foarte bine la măsurile impuse şi încearcă să prevină pe cât posibil extinderea virusului, mai ales că taximetristul este expus riscului.

Cine este 953?

Taxi 953 are o activitate neîntreruptă din anul 1980 până în prezent, îmbunătățind calitatea serviciilor. Firma de Taxi 953 este cunoscută de toți sibienii, fiind cea mai populară firmă de taxi din Municipiul Sibiu.

,,Încercăm să ne respectăm clienții preluând toate comenzile indiferent de oră sau destinație”.

De Crăciun aproape de oameni

Pe această cale dorim să reamintim faptul că în ajunul Sărbătorilor de Iarnă, mai mulți copii din cadrul unor familii fără posibilități, au avut bucuria să primească cadouri de la angajații firmei de TAXI.

Știrea inițială: https://ziua-online.ro/info/din-inima-pentru-inimioare-cadouri-de-la-taxi-953

Video Caravana Taxi 953:

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

  • 101
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar