Acțiuni ale polițiștilor sibieni- hoț de buzunare arestat

Acțiuni

CERCETATE PENTRU ŞANTAJ

 

La data de 26 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Dej, au identificat 2 femei în vârstă de 20 şi 23 de ani, ambele din comuna Petru Rareş, judeţul Bistriţa Năsăud. Cele două sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.  În fapt, cele două femei, sunt bănuite că la data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 21.30, în timp ce se aflau la domiciliul unui bărbat de 44 de ani, din municipiul Dej, l-ar fi filmat pe acesta în ipostaze compromiţătoare şi ulterior l-au şantajat cu publicarea imaginilor, solicitând o sumă de bani pentru a nu face publice imaginile respective.

În urma flagrantului organizat, cele două femei au fost identificate, ulterior fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore în cazul femeii de 20 de ani.

La expirarea perioadei de reţinere, femeia va fi prezentată în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

REŢINUT PENTRU FURT DIN BUZUNARE

 

La data de 26 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Cluj-Napoca au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 51 de ani, din comuna Arbore, judeţul Suceava. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat (4 acte materiale), fiind bănuit că în perioada 17 – 29 octombrie a.c., în timp ce călătorea cu mijloacele de transport în comun, în municipiul Cluj-Napoca, ar fi sustras de la 4 persoane, din ghizdanele purtate în spate, portmonee cu acte şi bani. Prejudiciul cauzat, este estimat de către părţile vătămate, la suma de 2300 de lei şi nu a fost recuperat.

La expirarea perioadei de reţinere, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

CERCETAT PENTRU CONDUCERE FĂRĂ PERMIS

La data de 26 noiembrie a.c., în jurul orei 17.50, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 26 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Platanilor din municipiul Cluj-Napoca, deşi nu deţine permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

 

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

  • 26
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar