Acțiuni ale polițiștilor din județul Brașov – un bărbat s-a ales cu dosar penal pentru ”violență în familie”

Acțiuni

Acțiuni ale polițiștilor pentru menținerea unui climat de siguranță publică

 

  • Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”violență în familie”.

Cu ocazia verificărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că în data de 01 decembrie a.c., în jurul orei 18.30, un bărbat în vârstă de 51 ani l-ar fi agresat fizic pe fratele său în vârstă de 57 ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun din municipiul Făgăraș, jud. Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

Activităţi specifice derulate de poliţiştii braşoveni  pentru menţinerea siguranţei rutiere

 

  • Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

În fapt, la data de 01 decembrie a.c., în jurul orei 19.40, cadrele de poliție au depistat, în trafic, un bărbat, în vârstă de 39 ani din jud. Constanța, care conducea un autovehicul pe bld. Libertății din Orașul Predeal, jud. Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.63 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

  • La data de 01 decembrie a.c., în jurul orei 19.40, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au depistat în trafic, pe str. I.L. Caragiale din Râșnov, un bărbat în vârstă de 36 ani, care conducea un autoturism, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 1.40 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

  • 20
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar