Acțiuni ale polițiștilor din județul Cluj-bărbat de 67 de ani prins fără permis de conducere

Acțiuni

INFRACȚIUNI RUTIERE CONSTATATE DE POLIȚIȘTI

 

 

La data de 1 decembrie a.c., în jurul orei 01:20, politiștii din cadrul Poliției Municipiului Turda, Compartimentul Rutier, au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 67 de ani, din comuna Tritenii de Jos, în timp ce conducea un moped pe DJ151C, în localitatea Tritenii de Sus, fără a deține permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

 

La data de 30 noiembrie a.c., în jurul orei 10:20, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin s-au deplasat la un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiștii au constatat că cel care a provocat evenimentul rutier, un bărbat în vârstă de 48 ani, din comuna Chinteni, județul Cluj, emana halenă alcoolică. Astfel, i-au solicitat acestuia efectuarea testării cu aparatul etilotest, precum și recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, ambele fiind refuzate de către acesta.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

 

 

ACȚIUNE CU EFECTIVE MĂRITE, LA CĂMĂRĂȘU

 

La data de 30 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliţie Rurală Apahida, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Ştefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca, au acționat pentru prevenirea şi combatarea faptelor antisociale, precum şi pentru menținerea unui climat de ordine şi siguranță publică, pe raza comunei Cămăraşu, din județul Cluj.

Activitățile desfășurate au condus la legitimarea a 35 de persoane,  impunându-se aplicarea a 7 sancțiuni contravenționale. Totodată, au fost reținute două permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce și a fost retras un certificat de înmatriculare.

De asemenea, acțiunea desfășurată a condus la depistarea unei persoane bănuite de comiterea de infracţiuni contra patrimoniului, pe numele căreia era emis un mandat de aducere, într-un dosar penal instrumentat la nivelul Postului de Poliţie Comunal Cămăraşu.

În cadrul acțiunii, a fost depistat un tânăr în vârstă de 16 ani care conducea un autovehicul pe raza localității Sâmboleni. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

 

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

  • 28
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar