Acțiuni ale polițiștilor din județul Alba-bărbat de 66 de ani omorât pe trecerea de pietoni

Acțiuni

Reținuți de polițiștii din Sebeș

 

Polițiștii din Sebeș i-au reținut pe doi bărbați din oraș care sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Cei doi au provocat un scandal, într-un bar și   s-au manifestat violent.

La data de 11 decembrie 2019, polițiștii din Sebeș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de doi bărbați de 32 și 25 de ani, din Sebeș, care sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În după amiaza zilei de 8 decembrie 2019, în timp ce se aflau într-un bar din municipiul Sebeș, pe fondul unor discuții contradictorii cu alți 4 bărbați, s-au manifestat violent, le-au aplicat lovituri cu pumnii și picioarele și au tulburat liniștea publică.

În cursul zilei de azi, 12 decembrie, cei doi reținuți vor fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Mandate executate

 

La data de 11 decembrie 2019, polițiștii de investigații criminale din Sebeș l-au depistat și reținut pe un bărbat de 25 de ani, din Sebeș, posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Sebeș.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de doi ani și 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat.

Tot ieri, 11 decembrie 2019, în jurul orei 09,40, polițiștii din Cugir l-au identificat și reținut pe un bărbat de 39 de ani, din Cugir, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Alba Iulia.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de doi ani și 20 de zile închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În ambele situații, condamnații au fost depuși în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Au pus în pericol siguranța traficului rutier

La data de 11 decembrie 2019, în jurul orei 18.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acționau împreună cu jandarmii, l-au depistat pe un bărbat de 49 de ani, din comuna Mihalț, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Mihalț, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 11 decembrie 2019, în jurul orei 10,00, polițiștii din Ocna Mureș l-au depistat pe un bărbat de 43 de ani, din comuna Hopârta, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Tot ieri, 11 decembrie 2019, în jurul orei 18.00, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni l-au depistat pe un bărbat de 46 de ani, din Câmpeni, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Mihoești, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Alege viaţa!

 

Poliţiştii din Blaj, împreună cu  RAR –ul, au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere provocate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor. Din 16 autovehicule controlate, la 3 au fost găsite defecțiuni tehnice.

 

La data de 11 decembrie 2019, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe raza municipiului Blaj, o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme care nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

Au fost verificate 16 autoturisme, iar la 3 dintre acestea au fost identificate defecţiuni tehnice.

Cu ocazia acțiunii, polițiștii au depistat și sancționat alți 9 conducători auto, pentru abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 1.740 lei.

 

Accident rutier mortal

 

La data de 11 decembrie 2019, în jurul orei 18,00, o femeie de 44 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, l-a acroșat pe un bărbat de 66 de ani, din Alba Iulia, care era angajat în traversarea străzii Ardealului din Alba Iulia, în zona trecerii de pietoni.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale grave și a decedat.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident.

 

 

Amplasarea radarelor în data de 13 decembrie 2019

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac

 

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

  • 10
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar