Acțiuni ale polițiștilor din județul Mureș-șofer prins la volanul unei mașini neînmatriculate

permis

Dosar penal pentru infracţiune la regimul rutier

 

#La data de 11 decembrie a.c., în jurul orei 10.30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara au oprit în trafic, pe raza localităţii Sighişoara, un autoturism, condus de un bărbat, de 42 de ani, din aceeaşi localitate.

Din verificările efectuate, poliţiştii au constatat faptul că autoturismul condus de acesta nu este înmatriculat, având montate numere false de înmatriculare.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în

circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Dosar de cercetare penală întocmit de către poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Luduş şi produse susceptibil de a fi contrafăcute indisponibilizate, în urma unei acţiuni ce a avut loc la data de 10 decembrie a.c., pe raza localităţii Luduş.

La data de 10 decembrie a.c., poliţiştii au efectuat un control, pe raza oraşului Luduş, prilej cu care au constatat faptul că la punctul de lucru al unei societăţi comerciale, reprezentantul societăţii ar fi avut expuse spre vânzare obiecte de încălțăminte ce purtau inscripții și însemne similare unor mărci înregistrate OSIM.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate şi ridicate în vederea confiscării 20 de obiecte de încălţăminte purtând inscripții și însemne similare unor mărci înregistrate OSIM.

Prejudiciul cauzat se ridică la peste 1000 de lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, sub supravegherea unităţii de Parchet competente.

Acțiuni ale poliției mureşene, pentru siguranța cetățenilor

În ultimele 24 de ore a.c., polițiștii au intervenit la peste 70 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate 75 de sancţiuni contravenţionale pentru ilegalitățile depistate și au fost constatate 14 infracțiuni.

În perioada menţionată, poliţiştii au acționat, la nivel judeţean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

S-a intervenit la 74 de evenimente, dintre care 71 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților au fost constatate 14 infracţiuni, 5 persoane fiind surprinse în flagrant delict, în cauzele instrumentate a fost dispusă o măsură preventivă, fiind depistată o persoană urmărită la nivel naţional .

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 75 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 34.865 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române, poliţiştii rutieri desfăşurând activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic.

Astfel, au fost reținute 4 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

 

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

  • 14
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar