Acțiuni ale polițiștilor din județul Alba-arestați după ce s-au îmbătat și s-au bătut

Acțiuni

Reținuți pentru lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice

 

Doi tineri din Alba Iulia au fost reținuți de polițiști după ce, alături de alții doi, au fost implicați într-un scandal, într-un local public din municipiu.

În seara zilei de 12 decembrie 2019, în jurul orei ora 23.50, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată în legătură cu faptul că la un local public din oraș s-a produs un scandal.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că între 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 32 de ani, din Alba Iulia și Ighiu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-a produs un conflict, în timpul căruia unul dintre ei l-a agresat pe un altul.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire, iar față de un bărbat de 32 de ani și de unul de 28 de ani, au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să-i prezinte în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetat pentru furt

Polițiștii din Abrud l-au identificat, cu operativitate, pe un bărbat bănuit de furtul unui telefon mobil. Telefonul a fost recuperat și restituit păgubitei.

La data de 12.12.2019, în jurul orei 11.00, polițiștii din Abrud au fost sesizați de către o femeie din comuna Ciuruleasa, cu privire la faptul că i-a dispărut telefonul mobil, în valoare de aproximativ 600 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat de 37 de ani, din comuna Roșia Montană, în timp ce se afla într-o farmacie din Abrud, ar fi profitat de neatenția femeii, care după efectuarea unei convorbiri și-ar fi lăsat telefonul pe tejghea și i l-ar fi sustras.

Polițiștii au reușit să recupereze telefonul și i l-au restituit păgubitei, iar față de bărbatul bănuit de furt au întocmit dosar penal.

Accidente rutiere

 

La data de 12 decembrie 2019, în jurul orei 11.00, pe DJ 107 M, în afara localității Poiana Aiudului, un bărbat de 54 de ani, din municipiul Aiud, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism în direcția Vălișoara – Poiana Aiudului,  nu  a adaptat viteza la condițiile de drum, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 69 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, o femeie de 61 de ani, pasageră în autoutilitară, a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La data de 13 decembrie 2019, în jurul orei 06.00, pe strada Regimentul V Vânători, un bărbat de 48 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea o autoutilitară, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație și a acroșat  un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din Alba Iulia. În urma impactului,  autoturismul a fost proiectat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 34 de ani, din județul Argeș.

În urma accidentului, șoferul autoturismului a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Amplasarea radarelor în perioada 14 – 16 decembrie 2019

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac

 

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!
Detectiv Sibiu

 

  • 14
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar