Acțiuni ale polițiștilor vâlceni- șofer fără permis prins băut la volan

Acțiuni

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de către Tribunalul Vâlcea.

 

La data de, 09 ianuarie a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de executare al pedepsei cu închisoarea emis de către Tribunalul Vâlcea, pe numele unui tânăr de 25 de ani, din comuna Lungești, acesta fiind condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 4 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

În fapt, în perioada martie 2014 – martie 2015 a inițiat și constituit un grup infracțional organizat împreună cu alte persoane, având rolul de a racola mai mulți membrii și de a deschide conturi bancare în România și Polonia pe care le-a pus la dispoziția grupării și totodată a îndeplinit rolul în cadrul grupului de a ridica sumele de bani provenite din infracțiuni de înșelăciune din contul bancar din România, justificările transferurilor fiind fictive.

 

LA VOLAN FĂRĂ PERMIS ȘI SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

A pus în pericol siguranța traficului rutier.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control pe raza orașului Bălcești, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din oraș.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele lui au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau alte substanțe și conducere unui vehicul fără permis de conducere.

 

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

  • 31
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar