Acțiuni ale polițiștilor din județul Brașov- bărbat cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului

Acțiuni

Acțiuni ale polițiștilor pentru menținerea siguranței rutiere

 

  • Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectueză cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

În fapt, la data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 19.00, un bărbat, în vârstă de 48 ani, care conducea un autovehicul pe DN1, la km 184+500 m, a lovit un alt autoturism oprit în urma unei avarii la motor.

În urma impactului nu au rezultat victime omenești, ci doar pagube materiale.

Procedându-se la testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, în cazul bărbatului, în vârstă de 48 ani, rezultatul a fost 0,94 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

Acțiuni ale polițiștilor pentru menținerea unui climat de siguranță publică

 

  • Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila- Postul de Poliție Șoarș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

În fapt, la data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 21.30, un bărbat, în vârstă de 62 ani, ar fi fost agresat fizic, respectiv a fost lovit în zona capului cu un obiect contondent, de către un alt bărbat, pe fondul unor discuții contradictorii.

Bărbatul a fost preluat și transportat la spital de către echipajul medical sosit la fața locului în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competete, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

  • 20
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar