Acțiuni ale polițiștilor din județul Mureș – peste 300 de sancțiuni acordate în 48 de ore

Acțiuni ale polițiștilor

ACCIDENT RUTIER

 La data de 03 octombrie a.c., în jurul orei 00.45, pe DJ 107, la km. 73+200 m, în afara localităţii Dâmbău, un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Târnăveni, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, într-o curbă la dreapta, răsturnându-se în şanţul de pe partea stângă a direcţiei sale de mers.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoturismului, precum şi a unei pasagere, de 19 ani, aflată în autoturismul condus de acesta.

În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

ORDIN DE PROTECŢIE PROVIZORIU EMIS DE POLIŢIŞTI

 

Un ordin de protecție provizoriu a fost emis de către polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Râciu, față de un bărbat, de 24 de ani, din comuna Sântana de Mureş.

La data de 02 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Râciu  au fost sesizați despre faptul că într-un imobil din localitatea Sântana de Mureş a avut loc un scandal în familie.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la aceeaşi dată a.c., în timp ce se afla în locuința comună, un bărbat, de 24 de ani, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, şi-a agresat fizic concubina, de 33 de ani.

După evaluarea stării de fapt, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat,  pe o perioadă de 5 zile, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

ACȚIUNI ALE POLIȚIEI MUREŞENE, PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

În ultimele 48 de ore a.c., polițiștii au intervenit la peste 130 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 325 de sancţiuni contravenţionale pentru ilegalitățile depistate și au fost constatate peste 40 de infracțiuni.

În perioada menţionată, poliţiştii au acționat, la nivel judeţean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

S-a intervenit la 132 de evenimente, dintre care 115 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 44 de infracţiuni, 8 persoane fiind surprinse în flagrant delict, în cauzele instrumentate a fost dispusă  o măsură preventivă, fiind depistată o persoană urmărită la nivel naţional.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 329 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 105.000 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române, poliţiştii rutieri desfăşurând activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic.

Astfel, au fost reținute 20 de permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

  • 18
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar