Acțiuni ale polițiștilor brașoveni- mandate de executare a pedepsei cu închisoarea puse în aplicare de către polițiști

mandate

Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea puse în aplicare de către polițiști

 

 • La data de 06 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au

au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Brașov, pe numele unui bărbat din comuna Apața, jud. Brașov, prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 1 an și 5 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „distrugerea”.

Bărbatul a fost introdus în Penitenciarul Codlea.

 • La data de 07 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Brașov, pe numele unui tânăr în vârstă de 18 ani din municipiul Brăila, jud. Brăila, prin care s-a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”.

Bărbatul, care nu era urmărit național, a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov.

 

Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu

 

 • La data de 07 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat în vârstă de 48 ani, din municipiul Brașov, jud. Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că la data de 07 noiembrie a.c., în jurul orei 20.15, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul ar fi agresat-o fizic și ar fi amenintat-o pe concubina sa în vârstă de 40 ani. în timp ce se aflau la domiciliul comun din municipiul Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.

De asemenea, polițiștii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”violență în familie” și „amenințarea”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

Acțiuni ale polițiștilor pentru menținerea siguranței rutiere

 

 • La data de 07 noiembrie a.c., în jurul orei 17.45, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 59 ani care conducea un autoturism pe str. 15 Noiembrie din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.64 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

 • La data de 07 noiembrie c., în jurul orei 15,40, un bărbat în vârstă de 35 ani, care conducea un autoturism pe str. Crinului din municipiul Brașov, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit un copac aflat pe marginea drumului.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.55 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Lasă-ne un comentariu

avatar