Acțiuni ale polițiștilor din județul Alba- un condamnat fugar de sentință a fost prins

Mandat executat

 

Un bărbat din județul Iași, urmărit pentru că se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate, a fost depistat de polițiști, pe raza comunei Stremț. A fost depus în penitenciar, pentru executarea pedepsei.

La data de 1 noiembrie 2019, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud l-au depistat și reținut, pe raza localității Stremț, pe un bărbat de 39 de ani, din comuna Sirețel, județul Iași, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii și urmărit, la nivel național, întrucât se sustrăgea executării acesteia.

Bărbatul a fost condamnat, în luna iunie 2019, de Judecătoria Cornetu, județul Ilfov, la doi ani și 6 luni închisoare, pentru infracțiunea de furt calificat, în formă continuată, comisă în stare de recidivă postexecutorie.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Cercetați pentru furt

 

Doi bărbați din comuna Cenade au fost prinși, în flagrant, în timp ce furau porumb, de pe un câmp din comună. S-au ales cu dosar penal.

La data de 03 noiembrie 2019, în jurul orei 17.00, în urma unui apel prin 112, prin care era sesizată o posibilă faptă de furt, polițiștii din patrula de siguranță publică a  Secției 5 Poliție Rurală Blaj s-au deplasat pe raza comunei Cenade.

În locul numit “La Monovici”, polițiștii au depistat doi bărbați, de 52 și 26 de ani, ambii din Cenade, care transportau, cu o căruță, 320 de kilograme de porumb care s-a dovedit a fi furat de pe o parcelă cultivată, aparținând unui bărbat din județul Sibiu.

Întreaga cantitate de porumb a fost ridicată de polițiști și predată persoanei vătămate.

Față de cei doi bărbați, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Infracțiuni rutiere

 

La data de 02 noiembrie 2019, în jurul orei 01.30, polițiștii Biroului Rutier Sebeș l-au depistat pe un tânăr de 28 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Lucian Blaga din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 01 noiembrie 2019, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din comuna Fântănele, județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107 F, pe raza comunei Unirea, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

 

 

Accident rutier

 

La data de 03 noiembrie 2018, în jurul orei 06.20, un bărbat de 38 de ani, din Alba Iulia, în timp ce se deplasa, în calitate de pieton, pe șoseaua de ocolire a municipiului, la kilometrul 6 + 930 metri, s-a angajat în traversare prin loc nepermis și fără să se asigure, împrejurare în care a fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din comuna Sântămăria-Orlea, județul Hunedoara.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Atât conducătorul auto cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Amplasarea radarelor în perioada 05 noiembrie 2019

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

  • 9
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar