Angajații Romgaz revoltați, aceștia trăiesc o adevărată dramă

Nemulțumiți de faptul că viața și sănătatea le este pusă în pericol, angajații Romgaz Mediaș se arată indignați de faptul că în birouri sunt cel puțin 12 angajați care stau unul lângă altul fără a se respecta distanța de minim un metru.

Potrivit surselor, la bufetul de la sediul principal a venit o decizie să se stea unul la masă, dar în bucătărie se găsesec în permanență 4 bucătari deoarece s-a adus personalul de la hotelul din Bazna, acesta fiind închis. Ținem să precizăm faptul că bucătăria are circa 10 m2.

Clienți dați afară în toiul sejurului?

Pe surse, clienți care au venit la tratamente, majoritatea bătrâni, au fost dați afară în mijlocul sejurului fiind nevoiți să aștepte în gară până să plece fiecare la casa lui.

Hotelul pus la dispoziție pentru bolnavii de Coronavirus?

Sursele spun că hotelul a fost pus la dispoziția oamenilor care sunt băgați în carantină, dar tot pe surse, la ora actuală nu este niciun pacient introdus în carantină.

Sfatul specialiștilor pentru evitarea răspândirii coronavirus îl găsiți AICI.

Directorii neglijează angajații?

Angajații sunt nemulțumiți de faptul că directorii și-au creat condiții favorabile lor, iar comunicarea cu proprii angajați a devenit aproape imposibilă.

Acești oameni nu contează?

Toate măsurile sunt luate din cauză că un angajat ar fi fost în carantină, după care a revenit la serviciu, iar geologi din cadrul instituției au fost trimiși vineri acasă după ce s-a aflat că au avut contact cu niște francezi fără să se anunțe.

După toate acestea, o altă angajată ar avea deja simptome, motiv pentru care lucrătorii sunt disperați. De frică să nu rămână fără locul de muncă, aceștia îndură condițiile inumane chiar cu prețul sănătății.

Oare legea nu este pentru toată lumea?

De ce unii își pot respecta angajații, iar alții nu?

Când prinzi o funcție înaltă, statutul te transformă în ,,Dumnezeu”?

Revenim cu detalii:

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

 

 

  • 154
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar