Peste 15.000 articole de parfumerie și cosmetică în valoare totală de aproximativ 85.000 de euro confiscate

Vâlcea

15.610 articole de parfumerie și cosmetică în valoare totală de aproximativ 85.000 de euro, retinute in vederea confiscarii de catre inspectorii din cadrul Directiei Regionale Vamale Bucuresti.

 

În data de 18.12.2019,inspectorii Serviciului Supraveghere şi Control Vamal din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti au efectuat o acţiune ce a vizat combatere a traficului ilicit cu produse contrafăcute. Acțiunea a fost inițiată în baza analizei de risc proprii și a vizat depozite aflate într-un complex de depozite de pe raza județului Ilfov. Cu ocazia controalelor au fost descoperite şi reţinute în vederea confiscării unnumăr de 4.930 flacoane cu apă de parfum și apă de toaletă și 10.680 articole decosmetică, respectiv rujuri, truse fard, fond ten, rimel, pudră, etc, în valoare totală estimatăde aproximativ 85.000 euro.

Bunurile în cauză, susceptibile de a aduce atingere unor drepturi de proprietateintelectuala, erau inscripţionate cu numele unor mărci de prestigiu – MAC, HUDABEAUTY, CHANEL, NAKED, LANCOME, CHANEL, ARMANI, PRADA, BOSS etc.În cazul bunurilor reţinute urmează a se sesiza reprezentanţii titularilor de marcă, învederea expertizării bunurilor şi ulterior a luării măsurilor ce se impun.Valoarea totala a acestora dacă ar fi fost comercializate la valoarea bunurilororiginale este de aproximativ 238.500 lei (50.000 euro) .

 

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

  • 14
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar