Acțiuni ale polițiștilor din județul Brașov-bărbat arestat pentru furt

Brașov

Bărbat reținut de polițiștii brașoveni

 

 • La data de 17 ianuarie c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Brașov au reținut un bărbat în vârstă de 48 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ”furt calificat” și ”efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos”.

În fapt, polițiștii au fost sesizați de către un tânăr, cu privire la faptul că portofelul în care se afla o sumă de bani, documente de identitate, precum și un card bancar, i-ar fi dispărut în timp ce se deplasa pe raza municipiului Brașov, cu un autoturism care funcționa în regim taxi.

Ulterior acestui fapt, de pe cardul bancar au fost efectuate tranzacții bancare de la trei societăți comerciale.

În urma unui complex de activități investigativ-operative, polițiștii au identificat autorul faptei, iar la data de 17 ianuarie  a.c., pe baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut  pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pus în aplicare de polițiști

 

 • La data de 17 ianuarie c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz, au depistat pe raza localității Hoghiz, jud. Brașov, un tânăr în vârstă de 23 ani, pe numele căruia Judecătoria Făgăraș, a emis mandat de executare a pedepsei, prin care aceasta a fost condamnat la executarea uni pedepse de 3 ani, 4 luni și 20 zile închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de  ”tâlhărie calificată”, ”furt calificat” și ”act sexual cu un minor”.

Tânărul, care era urmărit național, a fost introdus în Penitenciarul Codlea.

 

Activităţi specifice derulate de poliţiştii braşoveni pentru menţinerea siguranţei rutiere

 

 • La data de 17 ianuarie c., în jurul orei 20.25, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov, au oprit în trafic, pentru control, un tânăr în vârstă de 23 ani, care conducea un autoturism pe raza localității Sînpetru, jud. Brașov.

Cu ocazia verificărilor documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că tânărul are suspendat dreptul de a conduce  autovehicule pe drumurile publice, ca urmare a unei abateri anterioare.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 • La data de 17 ianuarie c., în jurul orei 10,10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au depistat în trafic, un bărbat care conducea un autoturism pe str. Zaharia Stancu din mun. Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.59 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 • 36
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Lasă-ne un comentariu

avatar