Acțiuni ale polițiștilor din județul Cluj- tânăr de 19 ani identificat și reținut pentru tâlhărie

Cluj

IDENTIFICAT ȘI REȚINUT PENTRU TÂLHĂRIE

 

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Conform probatoriului administrat, la data de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 12:00, cel în cauză – un tânăr de 19 ani,  din localitatea Dragu, județul Sălaj, în timp ce se afla Maramureșului, din Cluj-Napoca, ar fi sustras geanta unei femei, prin folosirea violenței.

Asupra acestuia, polițiștii au găsit geanta cu bunurile sustrase.

Față de tânăr, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, faptă prevăzută de Codul penal.

REȚINUT PENTRU LOVIRI ȘI ALTE VIOLENȚE

 

La data de 17 noiembrie a.c.,în jurul orei 18.40, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi de către un tânăr de 23 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, despre faptul că, în timp ce se afla cu mai mulți prieteni în zona intersecției străzilor Oașului-Căii Ferate, în urma unui conflict mai vechi, mai multe persoane de sex masculin l-au urmărit, iar unul dintre ei l-a lovit cu pietre.

În baza activităților desfășurate și a probatoriului administrat, polițiștii au reținut pentru 24 de ore un bărbat de  28 de ani din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, bănuit de comiterea faptei.

În continuare se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută de Codul penal.

REȚINUT PENTRU VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE ȘI AMENINȚARE

 

La data de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 18.50, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au fost sesizaţi cu privire la un caz de violență domestică.

Confom verificărilor efectuate, un bărbat în vârstă de 46 de ani, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi exercitat acte de violență asupra soției acestuia, cauzându-i leziuni traumatice. De asemenea, bărbatul i-ar fi adresat și amenințări.

Împotriva acestuia, polițiștii au dispus măsura preventivă a reținerii pentru o durată de 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej.

INFRACȚIUNI RUTIERE CONSTATATE DE POLIȚIȘTI

 

La data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 02.10, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Cluj-Napoca au depistat un tânăr de 20 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Emerson, din municipiul Cluj-Napoca, deși nu deține permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

La data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 1.20, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 32 de ani, din localitatea Sarmasag, județul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism pe strada General Dragalina, din municipiul Cluj-Napoca, deși nu deține permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

 

La data de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Câmpia Turzii au depistat un tânăr 24 de ani, din localitatea Luna, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu spre strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Câmpia Turzii, deși nu deține permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

REȚINUȚI PENTRU INFRACȚIUNEA DE FURT CALIFICAT

 

La data de 16 noiembrie a.c, în urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale și cei din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej, au fost identificați doi bărbați de 31, respectiv de 29 ani, din Cluj-Napoca și comuna Bobâlna, bănuiți de comiterea unui furt.

Conform probatoriului administrat, la data de 15/16 noiembrie a.c, cei doi ar fi sustras din incinta unei societăți comerciale, din municipiul Dej, mai multe articole de încălțăminte și îmbrăcăminte.

Pentru documentarea cauzei, la data de 17 noiembrie a.c, polițiștii dejeni au efectuat o percheziție domiciliară, context în care au găsit bunuri de interes pentru cauză.

Împotriva celor doi bărbați a fost dispusă măsura reținerii pe o durată de 24 ore, urmând să fie prezentați în fața magistraților pentru dispunerea altor măsuri.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

  • 4
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar