Cum s-au mobilizat bătăușii din Gușterița – Violențe fără margini la Sibiu

Printr-un apel pe grupurile de socializare din care fac parte acești indivizi, un anume ,,B” a adunat întreaga gașcă demonstrând puterea de care poate da dovadă la el în cartier.

După ce s-au adunat în stația PECO din zona IPAS, înarmați cu topoare, bâte, țevi, cuțite și săbii au plecat hotărâți să facă dreptate în cartier, doar că în drum spre cartier huliganii au atacat un autoturism cu pumnii, cu picioarele, cu bolovani, iar potrivit surselor chiar un cuțit a fost  aruncat de unul din huligani arătându-le celorlalți ce el poate face ce vrea pe stradă.

Ajunși în cartierul Gușterița mai exact pe str. Oltețului, au început scandalul cu o familie de pe acea stradă amenințând și urlând neținând cont că la acea oră strada era plină de copii. Bătaia a durat câteva minute deoarece huliganii filmați în stația PECO s-au făcut nevăzuți, abandonând microbuzul la fața locului, ba chiar potrivit martorilor, au lăsat și un tovarăș de luptă în urmă, acesta mâncând bătaie ca la carte, fiind transportat la UPU Sibiu.

În urma scandalului, se pare că doar două persoane le-a ținut piept tuturor scandalagiilor, aceștia fugind mâncând pământul.

Potrivit purtătorului de cuvânt, ,,SAJ SIBIU trimite de urgență un echipaj de tip C in Sibiu pe str. Oltetului la o agresiune .
Echipajul găseste la fata locului un barbat de 26 de ani din Ocna Sibiului, care in urma unei agresiuni a prezentat un TCC acut cu mai multe plagi sangerande si o fractură la nivelul antebratului drept.
Pacientul primește îngrijiri medicale si sub monitorizate continua este transportat la UPU”.

Din nefericire la lăsarea serii, sibienii sau persoanele care vizitează orașul, sunt sfătuiți să circule cu atenție sporită, că oricând  pot ajunge victime colaterale.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

  • 92
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar