Cum să fi boschetar pe străzile Sibiu iar sora să încaseze banii?

Vineri 01.11.2019, în timp ce Ziua Online desfășura o anchetă jurnalistică cu privire la un om al străzii, boschetar care mănâncă din gunoaie. Este vorba de N. Nicolae, care potrivit surselor ar domicilia în Comuna Rășinari Județul Sibiu. Ajunși la adresa indicată am constatat că informațiile se confirmă.

N. Nicolae hoinărește prin Mun. Sibiu și aproape seară de seară ambulanțele sunt puse în mișcare pentru acest cetățean deoarece s-a lăsat frigul, iar riscul de a deceda este crescut.

Foto: N. Nicolae plouat și înghețat!

Ajunși la adresa de domiciliu al persoanei abandonate, am avut neplăcuta surpriză să aflăm că una din surorile acestuia N.E. i-ar fi făcut buletin pe adresa acesteea încasând sumele destinate persoanei în cauză.

Din nefericire, omul străzii care de fapt are familie, nu beneficiază de nimic din partea statului ci doar o persoană avară după bani, care este chiar sora acestuia.

,,Frate, frate dar brânza pe bani”

Un vechi proverb românesc arată cât de crudă este lumea în care trăim când este vorba la bani. Cu banii primiți ar putea să-i ofere amărâtului o cameră caldă, doar sunt frați, nu ar găzdui un străin.

Din informațiile pe care le deținem de la N. A. N.,  în urmă cu 4 luni și tatăl acestuia a decedat, mama mutându-se în cartierul Turnișor din Mun Sibiu, iar până la decesul bărbatului, ea ar fi încasat banii.

Bolnav psihic inofensiv

Bolnav fiind, în urmă cu câțiva ani, N.N. vizita un medic din trei în trei luni, dar medicul a trecut în neființă omul nostru rămânând abandonat de toată lumea.

Încercând să luăm legătura și cu un reprezentant al primăriei, am constat că nu avem cu cine discuta, deoarece eram înafara programului de lucru, adică vineri ora 15.23.

Video: Avantajele și dezavantajele de a lucra la STAT – Primăria Rășinari

Cine înmânează banii este complice?

Ținând cont că omul este pe străzile Sibiului de mulți ani, cine a înmânat banii până în prezent?

Chiar nimeni nu a observat că ceva nu este în regulă?

Bani dați de pomană unor persoane care se consideră frați, dureros dar adevărat.

 Fii bun cu cel ce-ţi cere, milă şi-adăpos!

Revenim cu detalii:

Hai să fim mai buni unii cu alții, oricine deține informații cu privire la orice fel de caz ieșit din comun, ZIUA ONLINE vă sare în ajutor.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Video: Intervenția salvatorilor sibieni indiferent de persoană:

 

 

 

 

  • 349
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar