Din inimă pentru inimioare – Oameni printre oameni

din inimă pentru inimioare

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, campania ,,Din inimă pentru inimioară” a reușit să facă mai multe familii fericite. Prin unitate și bunătate s-a demonstrat că se poate.

Sărbătorile sunt pentru toată lumea

Copiii sunt viitorul nostru, iar noi trebuie să le arătăm partea pozitivă a vieții. Degeaba cumperi ca înecatul din magazine mâncare, dacă la sfârșitul sărbătorilor mâncarea ajunge la gunoi. Gândește pozitiv, iubește-ți aproapele. Chiar nu suntem singuri pe pământ.

Există oameni care se bucură la o bucată de pâine.

Gabi este o femeie din Municipiul Iași crescută de bunicii vitregi până la o vârstă, urmând ulterior să crească într-un centru de plasament. Ajunsă pe meleagurile sibiene, Gabi trăiește o adevărată dramă sub o folie de nailon unde și-a amenajat un mic loc de odihnă. Din nefericire, există oameni care o necăjesc în loc să o ajute.

Copiii sunt viitorul nostru

Trebuie gândit că există copii care au nevoie de noi. Ce sădim acuma, culegem peste ani, iar dacă noi nu facem nimic acuma, vom avea o societate depravată.

După 12 ani acasă

Timp de 12 ani N.N. a trăit pe străzile Sibiului punând în gardă o armată de salvatori, aproape în fiecare noapte. Frigul și alcoolul a băgat un om al străzii în spital. Cu ajutorul oamenilor de bine, Ziua Online a reușit să identifice familia lui N.N. care l-au primit cu drag în sânul familiei, fiind un bun ajutor la treburile gospodăriei. Om al străzii sibian reîntors acasă după 12 ani

Se poate, numai să vrem!

Inainte: După:

Mulțumim celor care s-au implicat: taxi953 Sibiu, Oana Bianca, N. Felicia și C. Adrian.

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

  • 43
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar