Dosar penal pentru vatmanul inconștient – Teste psihologice făcute pe genunchi?

bmw vs tramvai

Potrivit surselor, Politiștii de la Biroul Rutier au întocmit dosar penal pentru distrugere pe numele vatmanului care a fost implicat într-un incident cu un șofer care a blocat linia de tramvai.

Pe filmare se vede cum vatmanul lovește autoturismul, ba chiar pe motivul de a deveni ,,vedetă”, vatmanul a pus în pericol siguranța călătorilor, cât și siguranța ocupanților din autoturismul implicat în tamponare.

Dosar penal pentru vatman

Potrivit m.ziare.co “în urma analizării tuturor imaginilor apărute în spațiul public cu privire la incidentul în care au fost implicate un autoturism și un tramvai, în data de 3 ianuarie, ora 8,30, polițiștii Biroului Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere, conform legislației în vigoare, s-au sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de distrugere și au întocmit un dosar penal. Facem precizarea că în această cauză acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate”, precizează sursa citată.

Șoferul pieton pentru 30 de zile

Un conducător auto a unui autoturism de lux marca BMW, a fost implicat la data de 03.01. a.c. într-un accident rutier în zona Piața Chirigiu. Acesta a fost sancționat cu amendă și reținerea permisului, pentru că nu a lăsat liberă calea tramvaiului și nu s-a prezentat la unitatea de poliție competentă în termenul legal de cel mult 24 de ore de la producerea incidentului.

Din fericire incidentul a fost soldat doar cu pagube materiale.

Teste psihologice pe geunchi?

Evenimentul a devenit viral pe rețelele de socializare, mai grav fiind că majoritatea cetățenilor aplaudând gestul inconștient săvârșit de vatmanul inconștient. Acest caz ar trebui să tragă un semnal de alarmă celor ce eliberează avizele psihologice, că după acest gest se ridică foarte multe semne de întrebare.

Toți participanții la trafic trebuie să se respecte, strada nefiind un câmp de luptă unde la sfârșitul cursei trebuie să ieșim învingători.

Evitați conflictele în trafic, fiecare poate să aibă o zi mai proastă, iar dacă celălalt are o mașină mai scumpă, nu înseamnă că din cauza lui ești sărac.

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Video Silviu Gherman.

 

 

 

 

 

  • 185
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar