Bărbat în stare de ebrietate din județul Sibiu arestat că și-ar fi bătut soția

ebrietate

Reținut 24 de ore întrucât a încălcat ordinul de protecție provizoriu

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, domiciliat în Păuca, a fost reținut ieri pentru 24 de ore de către polițiștii din Ocna Sibiului după ce, cu rea credință, a încălcat în mod repetat măsurile preventive dispuse în ordinul de protecție emis împotriva sa.

          În fapt, în data de 7 ianuarie, în jurul orei 1935, Poliția Orașului Ocna Sibiului a fost sesizată despre faptul că un bărbat în stare de ebrietate este violent cu familia sa. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat părțile implicate, stabilind că un bărbat de 49 de ani, în stare de ebrietate, face scandal și și-a agresat fizic unul din cei trei copii minori, creând o stare de temere în familie.

Întrucât polițiștii au apreciat existența unui risc iminent la adresa soției și a celor 3 copii minori, au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, au solicitat prezența la fața locului și a reprezentantului S.P.A.S din cadrul Primăriei Comunei Păuca, iar împreună cu acesta au fost luate măsuri de asigurare a protecției victimei. Agresorul a ales să locuiască la adresa mamei sale.

Totodată, soția acestuia a formulat împotriva sa plângere penală.

Două ore mai târziu, soția acestuia a apelat Poliția Ocna Sibiului pentru a sesiza că bărbatul a încălcat ordinul de protecție și a revenit la domiciliu. Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la domiciliul conjugal și l-au condus pe bărbat la sediul Poliției.

Având în vedere că a încălcat măsura dispusă prin ordinul de protecția acesta este cercetat penal.

La data de 8 ianuarie, acesta a încălcat din nou ordinul de protecție, deplasându-se la domiciliul familiei. În aceste condiții, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de luate a unei măsuri legale.

Cercetările continuă.

 

 

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

  • 35
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar