Fostul șef DIPI Gelu Olteanu arestat pentru trafic de droguri

Potrivit stiripesurse, trei persoane acuzate că organizau într-o casă din Dâmbovița întâlniri de consum de droguri de mare risc au fost reținute de procurorii DIICOT Brașov.  Cele trei persoane reținute sunt cercetate într-un dosar de trafic de droguri de mare risc, au anunțat procurorii brașoveni.

Potrivit surselor, Gelu Olteanu, concubina şi un cetăţean din Marea britanie, au fost  arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Droguri livrate în clinici selecte

Pe surse, fostul şef al serviciului secret al MAI ,,doi și un sfert” şi concubina acestuia, livrau droguri într-o clinică selectă cu circuit închis .G.O.

Pentru fiecare sesiune de consum de droguri în cadrul presupuselor tratamente sau „şedinţe de şamanism”, aceştia încasau 500 de euro de la fiecare persoană. În cadrul acestora participau chiar şi câte 40 de persoane.

Cine este Gelu Oltean

,,În 25 februarie 2019, Evenimentul Zilei a publicat un interviu cu Gelu Oltean în care acesta a declarat despre substanţa interzisă „Ayahuasca”, care ar fi fost folosită la întâlnirile din cadrul clinicii, că „este un tratament de purificare a sufletului, a minţii şi a corpului, care schimbă pe oricine, nu doar pe mine. Dar, într-adevăr, nu oricine are curajul să treacă prin asta”.
Gelu Oltean este considerat omul de încredere al lui Virgil Ardelea, supranumit „Vulpea”, fost şef al Doi şi-un sfert, din cadrul serviciului de informaţii MAI.
În 1997, Virgil Ardelean a fost numit şef al Poliţiei Capitalei iar Gelu Oltean a devenit purtătorul lui de cuvânt. Ulterior, Virgil Ardelean fost umit în cadrul serviciilor de informaţii, unde Gelu Oltean l-a urmat.
Gelu Oltean a avut două mandate la şefia Direcţia Generală de Protecţie Internă, iar în 2007 a fost coordonatorul echipei de poliţişti români care a mers în Italia pentru a colbora cu autorităţile locale în „Cazul Mailat”. Sursa: gandul

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

  • 108
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar