Groapă de gunoi în apropierea Tălmaciului – satele vecine afectate?

Consiliul Județean Sibiu vrea să construiască, pe un teren de aproximativ 30 de hectare, aflat în intravilanul localității Șelimbăr, o stație de tratare mecano–biologică  a deșeurilor și un depozit zonal (Groapă de Gunoi).

Aceată situație se pare că va afecta în special locuitorii Orașului Tălmaciu, Veștem, Mohu și Sadu. Pe surse, cu toate că acest proiect nu a fost acceptat în localitățile Săliște și Gura Râului, mai marii județului s-au gândit să aducă ,,Groapa de gunoi” la poalele munților.

Adevărul este că Sibiul va avea de câștigat, dar sătenii localităților mai sus menționate, nu.

Consilierul județean PSD, Cătălin Stanciu, a cerut la începutul ședinței ca acest proiect să fie scos de pe ordinea de zi deoarece în spațiul public au apărut informații potrivit cărora primarul localității Șelimbăr, Marius Grecu, nu ar fi de acord cu această stație.

Mirosurile, șobolanii și căutătorii de ,,averi”

Problema localnicilor este că pe lângă faptul că mirosurile, șobolanii și căutătorii prin gunoaie își vor face apariția, localnicii sunt conștienți că prețul terenurilor vor scădea

Să fie vreu plan pe acel teren?

Terenul care trebuie dat în folosință, este o mică parte din suprafața totală a terenului care este în proprietatea Primăriei Șellimbăr, iar odată intrat pe teren, clar multele hectare se vor da la prețuri de nimic, Primăria Șelimbăr având numai de pierdut.

Șelimbărenii nemulțumiți de mirosuri insuportabile

Localitățile Șelimbăr, Mohu și Veștem acuzau anumite societăți că devarsă anumie substanțe în Râul Cibin degajând un miros insuportabil. VEZI AICI

Dacă Șelimbăreanul nu suporta mirosul degajat doar câteva ore, oare cu cele în jur de 50.000 de Tone de gunoi cum ar fi?

Vis VS Realitate

Video în care se vede cum gunoiul stă la loc de cinste. Oare cum miroase în acea zonă?

Foarte important este de reținut cum bate vântul în aceste localități, iar cum va fi adus mirosul gunoiului asupra locuințelor.

Visul vândut naivilor

Video în care gunoiul este prezentat frumos.

 

Revenim cu detalii picante:

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

 

 

  • 184
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar