Jandarmii argeșeni sunt în stradă pentru siguranța tuturor

Jandarmii argeșeni sunt în stradă pentru siguranța tuturor

 

Având în vedere contextul actual generat de răspândirea noului coronavirus(COVID-19), jandarmii argeșeni desfășoară permanent misiunile de însoțire și monitorizare a autoturismelor cu persoane care vin din afara țării și care merg în centrele de carantină sau tranzitează județul. Pe lângă aceste misiuni jandarmii au și alte obiective. În cursul serii trecute jandarmii care se aflau în serviciu au depistat pe raza municipiului Pitești 3 bărbați, în zone diferite, care aveau asupra lor substanțe interzise la deținere.

În cartierul Găvana, jandarmii au observat doi bărbați cu vârste de 21 ani, respectiv 34 ani, care aveau un comportament suspect. Aceștia  au fost legitimați și l-i s-a efectuat controlul corporal. Asupra bărbatului de 21 ani a fost găsită o țigaretă confecționată manual, ce părea a conține substanțe interzise la deținere, iar asupra bărbatului de 34 ani au fost găsite fragmente vegetale împăturite într-un șervețel de culoare albă ce păreau a fi substanțe interzise la deținere.

            În fata Școlii Generale Nr. 2 “Ion Minulescu” din mun. Pitești, 3 bărbați au devenit agitați și au încercat să părăsească zona la vederea patrulei de jandarmi. Cei trei au fost legitimați și au fost supuși controlului corporal. Asupra unui tânăr în vârstă de 17 ani au fost găsite fragmente vegetale uscate ce păreau a fi interzise la deținere.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută la art.4, alin.(1) din Legea 143/2000 ”Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”, iar substanțele depistate și cei trei bărbați au fost predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor.

În cursul zilei de ieri, jandarmii din cadrul Postului Montan Rucăr au depistat pe raza comunei Rucăr două persoane care transportau material lemnos, fără a poseda documente legale. Au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare de 5000 lei, pentru faptele prevăzute de legea nr. 171/2010 și a fost confiscată şi dată în custodie cantitatea  totală de 2,5 mc. lemn foc fag.

 

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

  • 20
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar