Ziarul care tine cu romanul

Masuri de ordine publică cu ocazia începerii noului an şcolar

Masuri de ordine publică cu ocazia începerii noului an şcolar

 

Prima zi de şcoală reprezintă unul dintre cele mai frumoase momente trăite de elevi după o bine meritată vacanţă de vară. Este momentul în care elevii îşi reîntâlnesc cu bucurie şi emoţie colegii de clasă, respectiv dascălii.

 

Pentru noi, jandarmii, a devenit o tradiţie să fim alături de elevi, profesori şi părinţi în această zi specială.

 

Deşi deschiderea anului scolar începe fără festivităţi , noi vom avea grijă să fim prezenţi pentru a ne asigura că totul se desfăşoară în condiţii optime de siguranţă.

Suntem alături de dumneavoastră, unii în dublă calitate, de jandarmi, dar şi de părinţi, pentru a vă asigura de întreg sprijinul nostru, iar la nevoie vom răspunde cu promptitudine tuturor solicitărilor, pentru crearea unui climat optim de siguranţă, necesar desfăşurării activităţilor educative.

Siguranța în unitățile de învățământ constituie o prioritate și în acest an școlar. Vom continua derularea de activități pentru creșterea gradului de securitate, atât în incinta unităților de învățământ și zonele adiacente, cât și pe traseele de acces către școli.

Jandarmeria Vâlcea vă doreşte în anul şcolar 2020-2021 mult succes, sănătate şi spor la învăţătură. Fie ca noul an şcolar să însemne atât pentru copii şi personalul şcolii, cât şi pentru părinţi, satisfacţii, împliniri, putere de muncă şi multe bucurii!

 

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

  • 6
  •  
  •  
  •  
  •  
Share on facebook
Share