Mihai Căldărar alături de cei nevoiași

Moș Crăciun, prin Asociația Europeană Pentru Protecția Omului și Protecția Copilului, reprezentat de domnul Mihai Căldăraru, Marin Andreea Alexandra, Consilier departamentul imagine și echipa Wonder Foods SRL, a fost harnic si darnic anul acesta pentru 100 de persoane defavorizate din București, Petrechioaia, orașul Pantelimon, și comuna Cernica. În data de 20 decembrie, persoanele defavorizate , cu varstele cuprinse între 44 si 77 ani, s-au adunat emotionați  așteptând nerăbdători să primească darurile de la ajutoarele Moșului.

Multumim persoanelor cu suflet mare care s-au implicat în această campanie umanitară ,,Câștigă România” ,,Dăruiește Bucuria” și mulțumim în mod special societății Wonder Foods SRL, care le-au oferit acestor persoane un Craciun mai generos si mai calduros.

Sunteți invitați să ne urmăriți în continuare și să vă implicați în proiectele lui Mihai Căldărar. Implicarea poate sa fie sub orice formă, nu doar materială. Puteți să vă aduceți aportul și din punct de vedere logistic, al cunoștințelor voastre tehnice sau profesionale.

Sponsori de bază

Aducem sincere mulțumiri partenerilor și sponsorilor noștri, care au făcut posibilă această sărbătoare:
Woander Foods România SRL
Primăria Comunei Pantelimon
Direcția Generală de asistență socială Pantelimon.
Domnului Barbu Costel,  Secretar General adjunct al guvernului României.

Vă mulțumim tuturor și vă felicităm pentru implicare, ați făcut ca această acțiune nobilă să fie una de succes. Prin aportul și contribuția voastră ați adus zâmbete și bucurie în casele celor care cu adevărat au nevoie.

Peste 400 de copiii din cele 4 centre de plasament au primit/vor primi cadouri la matineele de Crăciun și Anul Nou, oferite de sponsorii menționați.

Să aveți parte de sărbători fericite și lumină în suflet. Împreună facem viața mai bună,  pentru noi toți.

Cu mult respect,
Mihai Căldăraru

 

 

Video: Intact Media News

  • 41
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar