Misiuni pentru siguranța desfășurării votului electoral la Cluj

Misiuni

MISIUNI PENTRU SIGURANȚA DESFĂȘURĂRII  PROCESULUI ELECTORAL

 

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost luate măsuri suplimentare  pentru menținerea unui climat de ordine şi siguranţă publică pe întreaga durată a desfăşurării alegerilor pentru Preşedintele României.

 Măsurile urmăresc buna derulare a procesului electoral, precum şi un mod de acţiune corect şi echidistant al poliţiştilor şi al celorlalţi angajaţi ai M.A.I..

La nivelul judeţului Cluj, în perioada de 9 – 10 noiembrie a.c., peste 1.700 de poliţişti, jandarmi și pompieri vor fi angrenați în activităţi pentru buna desfăşurare a scrutinului electoral, în vederea asigurării măsurilor de pază şi protecţie, de ordine şi linişte publică și de prevenire a oricăror fapte antisociale.

De asemenea, poliţiştii vor desfășura activități în vederea gestionării posibilelor incidente cu caracter electoral.

Pentru mai multe informații privind procesul electoral, puteți consulta pagina unității noastre, accesând bannerul special creat în acest sens, care vă direcționează pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne, unde puteți găsi prevederi cu caracter general privind alegerile pentru Președintele României din anul 2019 (https://www.mai.gov.ro/alegeri-prezidentiale-2019/).

Pentru prevenirea unor evenimente negative, vă recomandăm să respectați legislația electorală și regulile de conviețuire socială.

Sesizați orice încălcare a prevederilor legale la numărul unic de urgență 112 sau celui mai apropiat reprezentant M.A.I.!

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

  • 14
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar