Naționaliștii prezenți la Târgu Mureș – 1 Decembrie memorabil

Peste 300 de naționaliști s-au unit de Ziua României în Marșul Unității Naționale!

La Mulți Ani Români! La Mulți Ani România!

Cu ocazia zilei naționale a României, sute de naționaliști români au fost prezenți la Târgu Mureș, de unde au transmis în toată România un mesaj de unitate cu prilejul împlinirii a 101 ani de la Unirea Transilvaniei cu România.

Parcul Eroilor Români a fost punctul de întâlnire care a oferit Mureșului o strălucire aparte în seria de manifestații dedicate Unirii. În restul județului, doar câțiva polițiști locali păreau la datorie în jurul monumentelor golite de spectatori și aplauze.

Potrivit avocatului Tudor Ionescu, care a participat recent, la Bruxelles, la întâlnirea naționaliștilor din Europa, acum este momentul să se construiască o alianță politică pentru alegerile locale și parlamentare din 2020.

Unitate Națională

Pe traseul marșului s-a scandat „Unitate națională”, „Harghita, Covasna, pământ românesc”, ”Noi suntem români, aici pe veci stăpâni”, ”România românilor” și s-a cântat ”Iancu la Țebea”.

Acțiunea s-a desfășurat fără incidente, departe de temerile autorităților locale, care au escaladat în trecut până la anularea autorizației de organizare pentru naționaliștii români.

Tudor Ionescu a adăugat că asemenea sărbători trebuie să fie în țara noastră un element de normalitate și că nu trebuie să ne întoarcem la regiunile înconjurate cu sârmă ghimpată sau să inventăm ținuturi medievale care de fapt n-au existat niciodată.

Printre participanți s-a aflat și clujeanul Călin Mărincuș.

Mureșenii s-au adunat în număr mare la parada militară care a avut loc în centrul orașului și a apreciat în mod special aportul elicopterelor și avioanelor bazei aeriene de la Câmpia Turzii.

Sursa: Napocanews

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

  • 24
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar