Om al străzii sibian reîntors acasă după 12 ani

După multe eforturi ale colaboratorilor Ziua Online, N.N. care hoinărea pe străzile Municipiului Sibiu din anul 2007, cu ajutorul uneia din surori s-a reușit realizarea reintegrării în familie.

Din 2007 și până în prezent atât lucrătorii de la SMURD, SAJ și Secția 1 de Poliție Urbană Sibiu, erau puși pe drumuri de acest om, care din cauza   alcoolului, a foamei sau a frigului, cădea pe stradă.

Angajații mai sus menționați se pot numi îngerii păzitori al acestui om, care cu toate că mirosea groaznic, vorbea urât și se comporta anti social, nu a fost lăsat în stradă unde putea sa își piardă viața.

Cu toate eforturile depuse s-a găsit una din surori care a fost de acord să cooperze cu jurnaliștii Ziua Online pentru a îl integra în societate.

Urmează ca acest cetățean să fie înscris la medicul de familie din comuna Rășinari unde va trebui trimis la un medic de specialitate, deoarece bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice în trecut.

Orice amărât cu povestea sa

Acest bărbat putem spune că este norocos prin simplu fapt că este înapoi la familie unde are o mâncare caldă și un acoperiș deasupra capului.

După mai multe zile de căutare prin Zona Hipodrom din Municipiul Sibiu, N.N. a fost depistat căzut lângă o stație de autobuz  aproape înghețat.

După un apel la 112 un echipaj SAJ s-a deplasat în zona indicată pentru acordarea asistenței medicale trasportându-l la UPU Sibiu.

De aici, cu consințământul surorii, N.N. a fost trasferat la Spitalul de Psihiatrie „Doctor Gheorghe Preda” ( www.medicina-psihiatrie.ro  )unde medicii de gardă au explicat pașii care trebuiesc urmați.

Revenim cu detalii:

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

 

 

 

 

  • 39
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar