Ziarul care tine cu romanul

Percheziții într-un dosar penal de furt calificat în Mureș

PERCHEZIŢII ÎNTR-UN DOSAR PENAL DE FURT CALIFICAT

Poliţiştii mureșeni au efectuat o percheziţie domiciliară, într-un dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Pe numele a doi bărbați au fost emise mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

La data de 8 septembrie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, au desfăşurat o percheziţie domiciliară, pe raza comunei Sângeorgiu de Mureș, la locuința a doi bărbați bănuiți de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, din cercetările efectuate de poliţişti, a reieșit că în cursul lunii august a.c., cei în cauză, de 28, respectiv 33 de ani,  ambii din comuna Sângeorgiu de Mureș, ar fi pătruns, prin efracție, în interiorul unui imobil de pe raza municipiului Târgu Mureș, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat mai multe mijloace de probă, în vederea continuării cercetărilor.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 25.000 de lei, acesta fiind recuperat în proporție de 25%.

În baza probatoriului administrat, la aceeași dată, faţă de bărbatul, de 28 de ani, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior, la data de 09 septembrie a.c., instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

De asemenea, pe numele bărbatului, de 33 de ani, care se sustrage urmăririi penale, instanța de judecată a emis mandat de arestare preventivă, în lipsă, pentru 30 de zile, fiind desfășurate activități specifice de depistare a acestuia.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureș

 

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

  • 3
  •  
  •  
  •  
  •  
Share on facebook
Share