Peste 40 de permise reținute și sancțiuni în valoare de 176.000 lei acordate de polițiștii sibieni în acest weekend

În perioada 26 – 29 iunie a.c., polițiștii sibieni au constatat 10 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 43 de permise de conducere, au retras 18 certificate de înmatriculare și au aplicat 564 de sancțiuni contravenționale în valoare de 176.000 de lei.

La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 02,00, pe raza comunei Arpașu de Jos, polițiștii din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au efectuat semnalul regulamentar de oprire șoferului unui autoturism condus pe DJ 105H.

Șoferul, însă, și-a continuat deplasarea 200 de metri după care s-a oprit, a abandonat autoturismul și a fugit, fiind prins rapid de către polițiști.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că cel aflat la volan este un localnic în vârstă de 31 de ani.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 21,00, pe DJ 106, în satul Ighișul Vechi, polițiștii formațiunii rutiere din cadrul Poliției Orașului Agnita au depistat un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Agnita, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

Pe numele șoferului s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

 

La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 22,00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 29 de ani, domiciliat în Șura Mare.

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

  • 9
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar