Probleme la Tribunalul Sibiu

Tribunalul Sibiu cu probleme în noul sediu

Tribunalul şi Judecătoria Sibiu s-au mutat, de la 1 iunie, în Casa Albă Independența, imobilul situat pe Strada Ocnei.
Pentru închirierea clădirii care dispune de 4950 mp locuibili , Ministerul Justiției plătește lunar din bugetul public o chirie de 321.750, plus TVA, respectiv peste 68 mii de euro.

A IV-a zi de muncă întreruptă din cauza generatoarelor

Cu toate acestea, este a patra zi consecutiv când magistrații sunt lăsați fără alimentare cu energie electrică.
Nu știm dacă programul judecătorilor este unul flexibil, dar in fiecare zi, sunt nevoiți să plece acasă la ora 14 din cauza problemelor alimentării cu energie electrică a sediului instituției.

Activitatea perturbată din cauza generatoarelor la Tribunalul Sibiu

Nici celelalte birouri de relații cu publicul nu își pot desfășura activitatea zilnică din cauza celor două generatoare din curtea imobilului, care fac probleme constant.

In conditiile in care munca se face indeosebi pe calculator, activitatea judecatorilor si grefierilor e perturbată zilnic.
In ultima săptămână, se pare că au fost și câteva calculatoare si echipamente informatice care au cedat din cauza acestor întreruperi de energie electrică.

Până la această oră nu avem un punct de vedere oficial de la Tribunalul Sibiu, pentru a știi dacă aceste probleme sunt din cauza companiei de energie electrică sau pentru că solicitarea din caietul de sarcini nu a fost făcută corespunzător consumatorilor de energie electrică existenți în sediul celor două instituții, iar cele două generatoare de curent nu sunt suficient de puternice pentru a furniza energia electrică necesară desfasurării activităților intr-un mod optim și normal.

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 

Foto: Sursa care distribuie energia în clădire

  • 29
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar