Prostituată din București salvată de ,,pește” – bărbat din Cristian reținut

Cum tot mai multe escorte vin din alte localități pentru a satisface bărbații sibieni sexual, s-a dovedit că Sibiul este orașul unde această meserie poate fi periculoasă.

Potrivit surselor Ziua Online, pe data de 28.11 a.c. un apel la 112 se anunța că la etajul 5 dintr-un bloc din cartierul Avangarden au loc mai multe agrsiuni.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din comuna Șelimbăr cât și polițiștii de la Secția 1 Urbană Sibiu. Ajunși la fața locului s-a constatat că un bărbat domiciliat în comuna Cristian era încuiat într-o cameră acuzând că el este cel agresat.

Potrivit martorilor, acesta ar fi sunat la un număr de telefon de pe un site, cu profiul ,,vânzare servicii sexuale”. La scurt timp s-a deplasat o bucureșteancă focoasă care a crezut că banii la Sibiu se fac ușor.

Bărbatul cunoscut ca fiind violent, a început să bată femeia, încercând să o deposedeze de banii pe care îi avea la ea. Norocul prostituatei a fost că la ușă era prietenul acesteia în calitate de ,,pește”, reușind să o scoată din mâinile agresorului.

La sosirea polițiștilor bărbatul amenința că se aruncă de la etajul 5.

Ținem să precizăm faptul că omul era sub control judiciar pentru o faptă săvârșită în județul Alba

Locatarii acestui cartier se plâng că seară de seară au loc incidente de acest fel. Potrivit surselor, aici se adună prostituate de orice fel, închiriind apartamente în regim hotelier pentru a satisface bărbații care s-au săturat de ce au acasă.

Un sfat pentru cei ce pracică aceste sporturi, prostituatele sau clienții nu sunt chiar cu analizele la zi, iar bonusul cel mare îl veți primi la câteva zile dupa ce partida s-a consuma.

 

Reținut de polițiștii sibieni

Potrivit reprezentanților IPJ Sibiu Cercetat penal pentru comiterea infracțiunilor de viol și tâlhărie, a fost reținut de polițiștii sibieni
La data de 28 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 28 de ani, din localitatea Cristian, jud. Sibiu, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tâlhărie.
În fapt, sibianul este bănuit că, la data de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 01,30, ar fi întreținut raporturi sexuale prin constrângere, amenințare cu cuțitul, cu două tinere în vârstă de 23 și 24 de ani, în apartamentul acestora din municipiul Sibiu, după care ar fi sustras suma de 2.900 de lei din portofelele victimelor.

Ulterior, sibianul a fost prins și imobilizat de un bărbat, într-un apartament de pe raza localității Șelimbăr, unde ar fi încercat să comită aceleași fapte față de o altă tânără.
Toate cele trei victime au fost abordate de către agresor prin intermediul anunțurilor publicate de acestea în mediul on-line.
Sibianul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Foto arhivă

  • 37
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar