Răspuns la apelul public al USR Sibiu

Ca urmare a apelului public făcut de USR Sibiu pentru ca Primăria Municipiului Sibiu să constituie un buget special pentru măsuri în gestionarea situației de criză cauzată de pandemia COVID-19, Primăria Sibiu transmite sibienilor următoarele informații:
“Primăria Sibiu a fost operativă în implementarea măsurilor de protecție a populației în contextul pandemiei COVID 19, aplicând cu rapiditate măsurile dispuse de autoritățile centrale. Și în ceea ce privește atenuarea impactului economic negativ al acestei situații am început deja să luăm măsuri concrete pe care le-am făcut publice.
În ceea ce privește alocarea unor fonduri pentru cheltuieli care să atenueze efectele crizei generate de pandemie am luat deja inițiativa. Pentru ședința din luna martie a Consiliului Local am pregătit un proiect de rectificare a bugetului local care prevede, printre altele, și o sumă de 1 milion de lei pentru acoperirea acestor cheltuieli necesare pentru buna gestionare a situației de criză și de urgență în care ne aflăm, cu posibilitatea suplimentării sumei în funcție de evoluția situației.
Doresc să mulțumesc pe această cale cetățenilor, ONG-urilor, mediului de afaceri și reprezentanților partidelor politice pentru implicarea în mod constructiv, în beneficiul comunității, pentru o cât mai bună gestionare pe plan local a măsurilor speciale care trebuie luate.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

  • 6
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar