Români terorizați de 3 algerieni într-un tren

algerieni

România se pare că este în vizorul persoanelor de rea credință din lumea Arabă.

Trei algerieni au terorizat călătorii din trenul Timișoara-Baia Mare. Au vrut să le fure portofelele, iar pe șeful de tren l-au amenințat că-i taie gâtul.

Pe filmare se arată că șeful de tren este persoană de sprijin.

Trei migranți algerieni au încercat să jefuiască călătorii trenului Timișoara-Baia Mare. Indivizii, care păreau drogați sau beți, au vrut să fure chiar geanta unuia dintre controlori, care i-au apărat pe călători. Algerienii erau transportați fără nici un fel de pază la un centru de azil din județul Maramureș.

Potrivit obiectiv-sm.ro, se pare că imigranților chiar le-a ieșit un furt, doar că norocul călătoarei păgubite au fost controlorii, care au văzut toată scena și au recuperat portofelul femeii. Imigranții nu s-au oprit și au încercat să fure chiar și din geanta controlorului, dar au fost opriți la timp. ”Pur și simplu se plimbau printre noi, parcă erau la supermarket în fața rafturilor și nu știau ce să aleagă, eram ca și o marfă pe raft pentru ei, așa încercau pe toată lumea să vadă de la cine pot fura.

Noroc cu controlorii că nu i-au scăpat din ochi o clipă și s-au făcut scut între ei și pasageri, ca să nu fure imigranții bunurile pasagerilor”, a explicat un martor. Văzând că nu-l pot prăda nici pe controlor, cei trei algerieni l-au amenințat prin gesturi arătându-i că îi vor tăia gâtul.

De abia în municipiul Carei au intervenit mai multe echipaje de Poliție și Poliție de Frontieră, care i-au preluat pe cei trei scandalagii.

Multe persoane încearcă să intre fraudulos pe teritoriul țării noastre: https://ziua-online.ro/info/romania

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 

Detectiv Sibiu

Video/foto Obiectiv-sm.ro.

 

  • 101
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar