Show de zile mari la Roma – ,,Artistul din mine”

La inițiativa hair stylist-ului făgărășan Sergiu Bica, la data de 8 decembrie 2019, Roma va fi pe buzele tuturor persoanelor datorită show-ulu  ”Artistul din Mine”. Rolul acestui grandios și elegant show este de a elimina competițiile de orice fel, iar munca pe care o desfășurăm fiecare indiferent de profil, să o paracticăm cu iubire și dragoste unul față de altul. În premieră renumiți specialiști în beauty, îmreună cu nume importante din lumea spectacolului, au organizat un show extraordinar.

Pe covorul roșu pregătit pentru participanți, vor călca renumite personalități, modele pregătite autentic și de o frumusețe uluitoare, realizate în atelierele specialiștilor din Lazio, alături de creații de vârf din fashion.

Minunatul eveniment  va începe Duminică 8 decembrie, începând cu ora 18.00.

Inițiatorul acestui spectacol este cunoscutul hair stylist Sergiu Bica, care prin eforturile pe care le-a depus în decursul celor 15 ani petrecuți în Italia, rezultatele nu întârzie să apară, Sergiu fiind dovada vie că prin muncă orice vis devine realitate.

Prezenți la eveniment vor fi cei mai importanți specialiști români în beauty, în arta spectacolului, în audio-video, în muzică și nu în ultimul rând presa românească din Lazio cât și Ziua Online din Sibiu.

Un show neconvențional plin de creativitate și extravaganță

Specialiști în hair-style, make-up, fotografie videografie, se reunesc pentru a etala eleganța feminină într-o formă artistică. O Gală a Excelenței românești ce aduce în prim plan arta frumuseții feminine, a modei și a muzicii.

Staff-ul și echipele participante la SHOW:

Chano Lounge & Club; Jolly.Gio. hair stylist; Roxana Tilita Make-up Artis; Larisa Ungureanu – make-up; Giovanna Acconciatrice – Ioana Purcaru; Stefan Blejeru Photography; Mădălin Lozneanu; Doina Gabriela Costache; Emma Moretti -MakeUp Artist; Florentina Ursache – @floryevents fotograf; Aly Lysa (Alice Done); Hypnotic Touch – Sergiu Bica; Andrei Georgiana (Krina beauty secrets); Daniel Diaconu Studio; Lynn Make up & Hair Roma; Iulian Călugăru (Framexs); Roxana Andrei – Tres Chic;  Crina Ana Lozneanu  (krina beauty secrets); Make Up & Hairstyle Svetlana; Stanislav Vieru Ph.; Palea Family Production, Belbe Nadina – make-up artist; Veronica Make up & Hair stylist – Veronica Scarcella; Alexandru Cozac -Alex Barber Shop; Vasile Dan – Soft Parrucchiere 188; Petru Urscahe – Foto; Florin Stoica – foto; Viorel Vid Studio.

Minunații prezentatori sunt Cătălin Cornea din Făgăraș și Lucia Vulpe din Republica Moldova.

Artiștii Mihaela Bolog, Adriana, Cătălin Cristea vor fi prezenți pentru a înveseli atmosfera show-ului, iar o supriză va veni de la un pianist pe care Sergiu nu a vrut să ne-o dezvăluie!

TEMA aleasă este după filmul MALEFICENT 2

Pornim de la ideea unui film apărut recent pe marile ecrane. O călătorie de redescoperire în mijlocul a două lumi rivale, prin care s-a creat un fel de anti-erou despre care era greu de spus dacă e mai degrabă rău sau mai degrabă bun, ce expune în prim plan relația dintre oameni, și cum se dovedesc a fi ceea ce nu ai putea crede că sunt, apoi faptul că Suferința poate aduce Iubirea sau Răul poate fi benefic uneori și totodată este o tema spectaculoasă, cu un impact emoțional asupra tuturor!

Rezumatul filmului

Vremea a fost amabilă cu Suverana, Răului și Aurora. Relația lor, născută din trădare, răzbunare și, în sfârșit, iubire, a crescut și este puternică.
Cu toate acestea, există încă ură între oameni și creaturi magice. Căsătoria Aurorei cu prințul Filip este un motiv de a sărbători pe întregul Regat și în țările vecine, deoarece nuntă va uni cele două lumi.

O întâlnire neașteptată, însă, va da viață unei noi alianțe puternice: Malefica și Aurora se vor întâlni pe laturi opuse ale unui Mare Război care le va testa loialitatea și îi va determina să se întrebe dacă pot fi cu adevărat o familie.

Această poveste va fi prezentată doar prin vestimentație, machiaj și coafură.  Este secretul nostru și îl vom prezenta cu emoție la acest grandios eveniment: ”Artistul din Mine” la care vă așteptăm cu toată dragostea a relatat pentru Ziua Online Sergiu Bica.

“Dragostea de frumusețe este GUST, crearea de frumusețe este ARTĂ” – Motto care mă definește.

Parteneri Media:

Radio România Actualități, Grupul Media Vocativ România, Ziua Online.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

,,Arta este un mod de viață, nu o competiție”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 78
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar