Sibian cercetat penal pentru furtul unei mașini

Cercetat penal după ce a furat un autovehicul

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 1810, I.P.J. Sibiu a fost sesizat telefonic cu privire la furtul unei autoutilitare de pe str. Gladiolelor din municipiul Sibiu.

Datele autoutilitarei au fost diseminate cu celeritate tuturor echipajelor de poliție aflate în teren, astfel că, 20 de minute mai târziu, un echipaj de poliție a observat, pe  Bdul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, în dreptul unei stații de autobuz, autoutilitara semnalată ca furată.

Polițiștii au procedat regulamentar la oprirea acesteia în trafic folosind semnalele acustice și luminoase.

Polițiștii au identificat la volanul vehiculului un bărbat, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în județul Brașov, în urma verificărilor efectuate fiind stabilit că acesta nu figurează în evidenţele Politiei Romane ca fiind deținător de permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, emis de nici un stat.

Cu privire la autoutilitară s-a stabilit că bărbatul ar fi sustras-o în jurul orelor 1810, de pe strada Gladiolelor, din fata unui magazin, profitând de faptul că utilizatorul  autoutilitarei a lăsat-o cu motorul pornit, cu cheile în contact pentru a descarcă marfă, iar în momentul în care se afla în interiorul magazinului aceasta a dispărut.           În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicul (art. 335 alin 1 cod penal) și furt în scop de folosință, faptă prevăzută și pedepsită de art. 230 cod penal.

 

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

  • 6
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar