Sibian de 17 ani căutat de poliție după ce a dispărut de acasă

AȚI VĂZUT ACEST MINOR?

 

Polițiștii sibieni caută un minor în vârstă de  17 ani a cărui plecare voluntară de la domiciliu a fost sesizată la data de 12 octombrie. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la acest minor sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic pentru situații de urgență 112.

La data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 13,30, un bărbat a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că, la data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 14,00, fiul său, LĂCĂTUȘU DAVID MIHAI, în vârstă de 17 ani, domiciliat în orașul Cisnădie, a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 175 cm, greutate 54 kg, constituție atletică, păr de culoare negru, tuns scurt, ochi căprui, ten piele deshis.

Obiecte de îmbrăcăminte: tricou de culoare gri, pantaloni tip blue-jeans de culoare gri deschis, încălţăminte tip sport marca “ADIDAS” de culoare gri.

Semne particulare: cicatrice în zona antebrațului stâng.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest minor sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic pentru situații de urgență 112.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar