Sibian prins a doua oară băut la volan

Un sibian a fost reținut de către polițiștii rutieri după ce a fost depistat a doua oară în trafic săvârșind infracțiuni la regimul rutier

La data de 31 octombrie a.c., un sibian a fost reținut de către polițiștii rutieri pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru mai multe infracțiuni la regimul rutier.

În fapt, la data de 28.10.2019, în jurul orei 1000, prin SNUAU 112 a fost sesizată producerea în municipiul Sibiu a unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale. La fața locului, polițiștii Biroului Rutier Sibiu l-au identificat pe conducătorul auto care, în timp ce se deplasa pe str. Călugăreni a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în dreptul unui imobilul. Conducătorul auto, în vârstă de 32 de ani, sibian, a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu avea dreptul de a conduce, permisul său fiind reținut într-o altă cauză penală. Mai precis, la data de 14.10.2019, a fost depistat în trafic conducând autoturismul cu o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind cercetat penal.

Urmare a acestor fapte, față de aceasta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore începând cu data de 31.10.2019, fiind introdus în arestul IPJ Sibiu, iar în cursul acestei zile va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de luare a măsurii controlului judiciar.

Cercetările în acest dosar continuă.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

  • 17
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar