Sibianul prins beat la volanul unei mașini cu numere false în Apoldu de Sus a fost arestat

 

UPDATE Reținut și cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier

La data de 8 septembrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Săliște a aplicat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile a bărbatului în vârstă de 30 de ani, din Jina, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având numărul de înmatriculare fals.

Știrea inițială:

La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 02,30,în localitatea Apoldu de Sus, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 1 de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în Jina.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În plus, s-a stabilit că autoturismul pe care bărbatul îl conducea este neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat pe mașină este unul fals, aparținând unui alt autovehicul.

Față de persoana în cauză polițiștii au luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Miercurea Sibiului sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște.

 

 

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

  • 5
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar