Ucis cu sânge rece pe străzile Sibiului

Tânăr din Șelimbăr, ucis cu sânge rece pe străzile Sibiului
La data de 10.09.2020, în jurul orei 03.00, în cartierul Terezian din Municipiul Sibiu, pe str. Daliei, lângă Belisima, trei tineri s-au luat la bătaie.
Potrivit surselor, ar fi vorba de S. D., care s-ar fi luat la ceartă cu alți doi tineri, unul dintre ei fiind din Sibiu, iar celălalt din Cisnădie.

Ucis cu sânge rece fără milă

După mai multe lovituri, unul dintre agresori ar fi scos un cuțit cu lama de aproximativ 6 cm, înjunghindu-l  fără milă pe S.D. în piept, perforând-i plamânul.

Criminalul nu avea voie să părăsească domiciliu

În urma înjungherii, S.D. a decedat, medicii nemaiputând face nimic pentru viața acestuia. Potrivit martorilor, criminalul pare a fi A.R. din Sibiu, cunoscut printre golani ca un om periculos, care avea probleme majore cu oamenii legii și mai grav, nu avea voie să părăsească domiciliul.

În urmă cu un an, o crimă oribilă s-a petrecut în Mediaș, unde un tânăr a fost ucis cu sânge rece, scenariul repetându-se la Sibiu, https://ziua-online.ro/info/12-5-si-4-ani-pentru-criminalii-de-la-medias

Potrivit ISU Sibiu, în cursul nopții, în jurul orei 3:00, un echipaj SMURD cu medic din cadrul ISU Sibiu a intervenit de urgență în municipiul Sibiu, str. Daliei unde un bărbat de aproximativ 28 a fost înjunghiat.

Echipajul SMURD a ajuns în cel mai scurt timp la fața locului, iar în urma evaluării medicale de specialitate, bărbatul a fost declarat decedat.

Dumnezeu să-l ierte!

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

  • 742
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar